Back to top

A magyar étolaj története

Tudtad, hogy a Kunsági ÉDEN étolaj egy kicsi, magyar gyárban még ÉDEN néven látta meg a napvilágot évtizedekkel ezelőtt? Akkor még manufakturális jelleggel dolgoztuk fel a napraforgómagot, majdhogynem kézzel palackoztuk az olajat! Azóta folyamatosan frissülünk, újítunk, modernizálunk, megállás nélkül.

Büszkék vagyunk, hogy a Kunsági ÉDEN étolaj minden cseppje magyar, biztos hogy a legjobb helyről kerül a konyhádba és ebben egyedülálló.

A csodás magyar termőföld, az itt dolgozó nagyszerű emberek elhivatottsága és szakértelme, a korszerű technológia folyamatos fejlesztése a biztosíték arra, hogy mindig kiváló minőségben kaphatod meg a Kunsági ÉDEN-t.

A világ több mint NEGYVEN országába szállítunk, de a legfontosabb, hogy az itthoni piacon biztosan megtalálhatod a Kunsági ÉDEN termékeket szinte minden polcon. Kicsit segítünk: Auchan, Metro, Tesco, Penny, Spar, Aldi, CBA, Reál, Coop üzletekben.

Segítünk neked továbbá receptvideókkal, fotókkal, tippekkel, trükkökkel itt és a Facebookon. Ha nem vagy biztos, hogyan kell csinálni, írj nekünk, segítünk! Jelezz vissza, hogy sikerült-e vagy sem! Oszd meg velünk véleményed!

Érezd magad otthon!