Amerikai káposztasaláta
- 10 perc
Tetszik?
Akkor küldd el másoknak is!
Amerikai káposztasaláta
- 10 perc
Hozzávalók
1 kisebb fej káposzta 2 kisebb sárgarépa 1 kisebb fej vöröshagyma 200 ml házi majonéz 10 ml tárkony ecet 50 ml étolaj 1 ek kristálycukor
Elkészítés
Keverjük össze az olajat, a cukrot és a finomra vágott vöröshagymát. Adjuk hozzá a tárkonyecetet. Keverjük bele a házi majonézt, majd adjuk hozzá a finomra reszelt sárgarépát és káposztát és jól keverjük össze. Jól záródó műanyag dobozban érdemes a hűtőben tárolni, fogyasztás előtt egy éjszakát mindenképp hagyjuk állni, hogy az ízek jól összeérjenek.
További receptek
Édesburgonya parmezánbundában
Monte Cristo szendvics
Fokhagymás-chilis express spagetti
Avokádó majonéz (vegán recept)
Hermelin – cseh sörkorcsolya,ízesített olajban pácolt camembert sajt
Cukkiniba göngyölt mozarella falatok-ropogós parmezános bundában
Mini lángos – caprese feltéttel
Chilis-olajos pácolt csirkemell roston- friss kukorica salátával
Csevap-házi lepénykenyérben – citromos menta-petrezselyem gremolata
Termékek
Kunsági Éden 100%
napraforgó-étolaj
Palackba zártuk az alföldi napsugarak éltető erejét.
Kunsági Éden Szuper
étolaj
Egy palackba gyűjtöttük össze mindazt, amit az egészséges életmód megkíván.
Kunsági Éden Special
első préselésű napraforgó-étolaj
A Kunság napraforgó mezőiről származó magokból készítjük.