Amerikai káposztasaláta
- 10 perc

Tetszik?
Akkor küldd el másoknak is!
Amerikai káposztasaláta
- 10 perc
Hozzávalók
1 kisebb fej káposzta 2 kisebb sárgarépa 1 kisebb fej vöröshagyma 200 ml házi majonéz 10 ml tárkony ecet 50 ml étolaj 1 ek kristálycukor
Elkészítés
Keverjük össze az olajat, a cukrot és a finomra vágott vöröshagymát. Adjuk hozzá a tárkonyecetet. Keverjük bele a házi majonézt, majd adjuk hozzá a finomra reszelt sárgarépát és káposztát és jól keverjük össze. Jól záródó műanyag dobozban érdemes a hűtőben tárolni, fogyasztás előtt egy éjszakát mindenképp hagyjuk állni, hogy az ízek jól összeérjenek.
További receptek

Édesburgonya parmezánbundában

Monte Cristo szendvics

Fokhagymás-chilis express spagetti

Avokádó majonéz (vegán recept)

Hermelin – cseh sörkorcsolya,ízesített olajban pácolt camembert sajt

Cukkiniba göngyölt mozarella falatok-ropogós parmezános bundában

Mini lángos – caprese feltéttel

Chilis-olajos pácolt csirkemell roston- friss kukorica salátával

Csevap-házi lepénykenyérben – citromos menta-petrezselyem gremolata
Termékek

Kunsági Éden 100%
napraforgó-étolaj
Palackba zártuk az alföldi napsugarak éltető erejét.

Kunsági Éden Szuper
étolaj
Egy palackba gyűjtöttük össze mindazt, amit az egészséges életmód megkíván.

Kunsági Éden Special
első préselésű napraforgó-étolaj
A Kunság napraforgó mezőiről származó magokból készítjük.