Tetszik?
Akkor küldd el másoknak is!
Hozzávalók
1 kisebb csatosüveg 2 fő részére:
200 g camembert sajt
1 kisebb fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
2 db babérlevél
1 egész friss chilipaprika
1 ág friss rozmaring
10 szem egész bors
200 ml Kunsági Éden Szuper étolaj
Elkészítés
A camembert 6-8 cikkre vágjuk, a vöröshagymát vékonyan felszeleteljük és karikáira szedjük.
A fokhagyma gerezdet felszeleteljük, a chilipaprikát hosszában vágjuk ketté.
Rétegezzük ezeket az üvegbe a babérlevelekkel és a szemesborssal együtt, tetejére tegyünk egy ág friss rozmaring ágat, majd öntsük fel étolajjal.
Zárjuk le az üveget és tegyük hűtőbe érlelni minimum 3 napra, de akár egy hétig is állhat.
Fogyasszuk az így pácolt sajtot friss zöldségekkel és pirítóssal, egy remek bor társaságában.
Kunsági Éden 100%
napraforgó-étolaj
Palackba zártuk az alföldi napsugarak éltető erejét.
Kunsági Éden Szuper
étolaj
Egy palackba gyűjtöttük össze mindazt, amit az egészséges életmód megkíván.
Kunsági Éden Special
első préselésű napraforgó-étolaj
A Kunság napraforgó mezőiről származó magokból készítjük.