Tetszik?
Akkor küldd el másoknak is!
Hozzávalók
150 ml mennyiséghez:
2 db érett avokádó-kimagozva-húsa kikanalazva
1 gerezd fokhagyma
2 ek Kunsági Éden Szuper étolaj
1 ek fehérborecet
0 db citrom leve
1 ízlés szerint só – frissen őrölt bors
1 csipet őrölt chili(opcionális)
Elkészítés
Az avokádókat vágjuk félbe, majd kanalazzuk a húsát egy aprítógépbe. Adjuk hozzá az összes többi felsorolt hozzávalót a citromlé kivételével. Turmixoljuk krémesre, a citromlevet apránként adagoljuk – kóstoljuk és ízlésünk szerint állítsuk be a számunkra megfelelő savasságot.
Tojás nélkül, vegán, krémes finomságot kapunk, ami szendvicsekhez, salátákhoz remekül használható
Kunsági Éden 100%
napraforgó-étolaj
Palackba zártuk az alföldi napsugarak éltető erejét.
Kunsági Éden Szuper
étolaj
Egy palackba gyűjtöttük össze mindazt, amit az egészséges életmód megkíván.
Kunsági Éden Special
első préselésű napraforgó-étolaj
A Kunság napraforgó mezőiről származó magokból készítjük.