Tetszik?
Akkor küldd el másoknak is!
Hozzávalók
4 szelet félbarna kenyér
4 szelet prágai sonka
4 szelet trappista sajt
1 egész tojás (felverve)
1 ízlés szerint só – frissen őrölt bors
1 adag Kunsági Éden napraforgó étolaj a sütéshez
Elkészítés
A kenyérszeleteket vágjuk félbe, egyik felére sonkát, másikra sajtot fektessünk, majd fordítsuk össze. Így forgassuk meg a sóval és borssal habosra felvert tojásban – mintha csak bundáskenyeret készítenénk.
Egy serpenyőben hevítsünk ujjnyi olajat. A forró olajban süssük ki a szendvicset mindkét oldalán körülbelül 2-2 percig, amíg szép aranybarna lesz, közepén a sajt megolvad.
Papírtörlőre szedjük ki, majd melegen fogyasszuk.
Tipp: majonézzel is megkenhetjük a kenyérszeleteket, mielőtt ráfektetjük a sonkát és a sajtot!
Kunsági Éden 100%
napraforgó-étolaj
Palackba zártuk az alföldi napsugarak éltető erejét.
Kunsági Éden Szuper
étolaj
Egy palackba gyűjtöttük össze mindazt, amit az egészséges életmód megkíván.
Kunsági Éden Special
első préselésű napraforgó-étolaj
A Kunság napraforgó mezőiről származó magokból készítjük.