Tetszik?
Akkor küldd el másoknak is!
Hozzávalók
1 db Kunsági Éden Special első préselésű
100%-os napraforgó-étolaj
4 db közepes édesburgonya
100 ml zsíros tej
100 g zsemlemorzsa
80 g reszelt parmezán sajt
1 db tojás (felverve)
1 db friss petrezselyemzöld
Elkészítés
Az édesburgonyát hámozzuk meg, majd vágjuk vékony hasábokra.
A tejet keverjük össze a felvert tojással, sózzuk, borsozzuk, majd öntsük ezt a keveréket a burgonyára, alaposan forgassuk össze.
Egy másik tálban keverjük össze a zsemlemorzsát a reszelt parmezán sajttal, és forgassuk ebbe a hasábokat.
Egy serpenyőben forrósítsunk fel két ujjnyi olajat, és maréknyi adagokban süssük ropogósra, aranybarnára benne az édesburgonyát. Frissen sülve fogyasszuk, szórjuk meg tálaláskor további reszelt parmezánnal és kevés frissen aprított petrezselyemlevéllel.
Remek csipegetnivaló borús, őszi és téli napokra
Kunsági Éden 100%
napraforgó-étolaj
Palackba zártuk az alföldi napsugarak éltető erejét.
Kunsági Éden Szuper
étolaj
Egy palackba gyűjtöttük össze mindazt, amit az egészséges életmód megkíván.
Kunsági Éden Special
első préselésű napraforgó-étolaj
A Kunság napraforgó mezőiről származó magokból készítjük.